Tisztelt Résztvevő!

 A tanfolyamban való részvétel szabályai

Kérjük ellenőrizni hogy a Skype legújabb verzióját használja (Skype – Súgó – A Skype névjegye). Amennyiben a verzió száma alacsonyabb 4.1-nél, kérjük az új verziót letölteni és beállítani.

Kérünk minden résztvevőt, hogy tegyen be egy arcképet a Skype-ba, és szerezzen és állítson be egy webkamerát, az órák alatti használatra.

A hang megértése céljából kérünk minden résztvevőt, hogy szűrjön ki minden lehetséges háttérzajt (TV, rádió, zene, háttérbeszélgetés, kutya stb.)

Előnyös fejhallgató és  mikrofon együttes használata.  Ha egy hangfal használata nem okoz zavaró visszhangot, annak használata elfogadható.

A mikrofon és hangerő erősségét kérjük előre beállítani.

Az angol nyelvkészség (Jelentkezők kiértékelése) alkalmából megírt életrajzot az első óra alkalmából  megismerkedésre használjuk.

A tanfolyamon javaslom a tegeződés használatát. Ezt mint rangidős vezető javaslom (nálam idősebb résztvevőt hajlandó vagyok magázni, és 20%-os kedvezményt adni !)

Az adott jelentkezők tudásához mérten igyekszünk hasonló angol nyelvtudással rendelkezőket egy csoportba sorolni.

A tanfolyam előrehaladása folyamán egyre inkább angol nyelvű magyarázatokat használunk, továbbá a társalgást is angolul folytatjuk, a résztvevők képességének figyelembe vételével.

Ha valakivel az összeköttetés megszakad,  a vezető visszahívja majd a résztvevőt a kapcsolat folytatására.

Csoportos oktatásban amennyiben valaki nem ért valamit, és soronkívül figyelmet kér, kérem egy figyelem felhívó szó használatával jelezni a vezetőnek. (pl. Hello! vagy Please, vagy Pardon)

Az óra befejezése után lehetőséget adunk a résztvevőknek (angolul vagy magyarul) további társalgásra a konferencia híváson belül  költségmentesen.

 

Copyright 2014 István Böröcz